czekolada z bitą śmietaną
napisał/a:
iza19821
2007-01-16 15:59
No to domyslam sie.....chyba co ....masz na mysli hehehe
napisał/a:
samsam
2007-01-16 16:00
napisał/a:
Anetka1
2007-01-16 22:26
...i można jeść bezpośrednio z opakowania, a wtedy frajda jest jeszcze większa :P
napisał/a:
samsam
2007-01-17 13:31
O tak, właśnie co jakiś czas podchodzę do lodówki
napisał/a:
iwa2
2007-01-17 18:04
to ja jestem jakaś "inna" bo chyba jako jedyna nie lubie bitej śmietany, toleruje ją tylko na gofrach ale w małej ilości
napisał/a:
annepol
2009-05-15 13:53
a ja lubie bita smietane do kawy, np mokka o taka jak tu
[MOD: reklama usunięta]
i na wierzch duzo bitej smietany i posypka czekoladowa!
PYCHA!
[MOD: reklama usunięta]
i na wierzch duzo bitej smietany i posypka czekoladowa!
PYCHA!
napisał/a:
Wika1
2009-05-19 14:06
Ja do bitej śmietany dodaję masę śmietanową o smaku śmietankowym, taka z torebki oetkera. Śmietana jest sztywna wtedy i puszysta, a w smaku rewelka. Zwykła kremówka ubita mikserem jest mdła, jak się doda cukru pudru to dla mnie za słodka, a z a masą idealna.