czekolada z bitą śmietaną

napisał/a: iza19821 2007-01-16 15:59
No to domyslam sie.....chyba co ....masz na mysli hehehe
napisał/a: samsam 2007-01-16 16:00
napisał/a: Anetka1 2007-01-16 22:26
sylwia napisal(a):Ja też taką bardziej lubię. Ma taki fajny smaczek, mniam, mniam
...i można jeść bezpośrednio z opakowania, a wtedy frajda jest jeszcze większa :P
napisał/a: samsam 2007-01-17 13:31
Anetka napisal(a):można jeść bezpośrednio z opakowania, a wtedy frajda jest jeszcze większa

O tak, właśnie co jakiś czas podchodzę do lodówki
napisał/a: iwa2 2007-01-17 18:04
to ja jestem jakaś "inna" bo chyba jako jedyna nie lubie bitej śmietany, toleruje ją tylko na gofrach ale w małej ilości
napisał/a: annepol 2009-05-15 13:53
a ja lubie bita smietane do kawy, np mokka o taka jak tu

[MOD: reklama usunięta]

i na wierzch duzo bitej smietany i posypka czekoladowa!
PYCHA!
napisał/a: Wika1 2009-05-19 14:06
Ja do bitej śmietany dodaję masę śmietanową o smaku śmietankowym, taka z torebki oetkera. Śmietana jest sztywna wtedy i puszysta, a w smaku rewelka. Zwykła kremówka ubita mikserem jest mdła, jak się doda cukru pudru to dla mnie za słodka, a z a masą idealna.