czym smarujecie kanapki?
napisał/a:
kulka36
2007-05-29 12:41
a ja prwdziwym masłem.. takim z prawdziwego mleka i od prawdziwej krówki... pycha....
napisał/a:
Dreamgirl
2007-05-30 11:21
i z prawdziwym cholsterolem
niestety to nie dla mnie - muszę dbać o poziom swojego cholesterolu
napisał/a:
Karolinek
2007-06-01 10:50
a ja dziś chlebek sobie polałam syropem klonowym -pycha
najlepiej smakuje na gorących tostach i posmarowany margaryną (florką oczywiście) która sie wczesniej roztopi i dopiero potem syrop
najlepiej smakuje na gorących tostach i posmarowany margaryną (florką oczywiście) która sie wczesniej roztopi i dopiero potem syrop
napisał/a:
buziaczek4
2007-06-01 15:58
Nie smaruje niczym,ewentualnie miodem lub nutella
napisał/a:
niebieski_pt
2007-07-23 23:41
teraz na wyjeździe cały czas na śniadanie jadłam chleb posmarowany dżemem
boszze jak mi to zbrzydło!!
boszze jak mi to zbrzydło!!
napisał/a:
Kalia
2007-09-19 22:27
a ja nie jadam wogole kanapek jesli juz to bulki graham lub chleb ale tylko ten ciemny pelnoziarnisty!! nie uzywam wogole masla jezeli juz to tylko miodu !!
napisał/a:
Justine86
2008-09-29 12:30
Lubię smarować chleb/bułkę serem białym ze śmietaną i szczypiorkiem.
napisał/a:
~gość
2008-10-07 10:39
Nie cierpię margaryn, smaruję tylko masłem. Lub nutellą oczywiście.
napisał/a:
~gość
2008-10-09 13:02
masłem, ostatnio wypróbowałam masełko lekko solone, przepyszne, polecam wszystkim smakoszom masła!
napisał/a:
H2O
2008-10-09 13:07
Tak!!! pycha!!!
napisał/a:
Edytka
2008-10-10 12:07
Ja uwielbiam masło śmietankowe, a kanapki smaruje tez często majonezem, albo musztardą chrzanową moja ulubioną.
napisał/a:
bajaderka
2008-10-13 14:46
my używamy masło osełka, jest miękkie zaraz po wyjęciu z lodówki, no i w smaku bardzo dobre