Mizeria
napisał/a:
zuzaz89
2009-06-23 21:39
*6 ogórków
*pół szklanki śmietany lub kefiru
* 2 szczypty koperku
*szczypta soli i pieprzu
Wykonanie:Koper umyć, posiekać, ogórek poszatkować, dodac śmietanę, przyprawic
*pół szklanki śmietany lub kefiru
* 2 szczypty koperku
*szczypta soli i pieprzu
Wykonanie:Koper umyć, posiekać, ogórek poszatkować, dodac śmietanę, przyprawic
napisał/a:
~gość
2009-06-24 14:39
Ja dodałabym jeszcze odrobinę octu, sczyptę cukru, szczypiorek/cebulę (jak kto woli)
Starte ogórki doprawić solą, pieprzem i ciutką cukru, wymieszać, dodać odrobinę octu, odczekać chwilę, dodać szczypiorek/cebulę (lub to i to) i śmietanę.
Starte ogórki doprawić solą, pieprzem i ciutką cukru, wymieszać, dodać odrobinę octu, odczekać chwilę, dodać szczypiorek/cebulę (lub to i to) i śmietanę.
napisał/a:
Misia7
2009-06-25 08:22
A ja nie dodaję ani jednego ani drugiego. Ale ciekawe połączenie, muszę wypróbować