Nowinki spożywcze
napisał/a:
tajla
2009-02-16 10:25
mniam ale smaka robicie
jestem za pasta z łososia
a musa nie widziałam

jestem za pasta z łososia

a musa nie widziałam
napisał/a:
zkropelka
2009-02-16 14:06
proponuję ową panierkę wymieszać w stosunku 50:50 z bułką tartą, no i ja jednak nie maczam mięsa w mleku (tak jak proponują na opakowaniu) tylko w jajku :)
napisał/a:
jente8
2009-02-16 16:22
A to już nie taka nowinka :P Ja tą "kasztankową" czekoladą zajadałam się już 2 lata temu, tylko wtedy nazywała się "Złoty Kasztanek". Teraz zmienili tylko nazwę i opakowanie. Ale za to 2 pozostałe to chyba nowość, muszę spróbować Malagi, bo lubię te czekoladki :)
napisał/a:
jente8
2009-02-28 13:37
To nie tyle nowinka, co produkt sezonowy ;) Pierwszy raz pojawiła się chyba rok temu na zimę, teraz wróciła wraz z zimowym sezonem: Nestea Snowy Orange :) Pychota! Pomarańczowa herbatka doprawiona goździkami i miodem, przypomina grzane wino, zwłaszcza, gdy pije się ją na ciepło :)

napisał/a:
dark_salve
2009-02-28 14:33
No to z pierwszej ręki:
Na rynku pojawiło się kilka nowych produktów firmy MOKATE:
Po pierwsze Cappucino Ajerkoniak (i to jest ponoć seria Limitowana) [są też Wanilia + Ajerkoniak, Czekolada + Ajerkoniak oraz Orzechowe + Ajerkoniak - z czego nie wiem czy to takie smaki też czy po prostu dodają małe saszetki samego Cappucino Ajerkoniak)
Po drugie Kompociki (w formie torebek takich jak herbatki).
Niestety nie miałem jeszcze okazji osobiści próbować, ale z tego co mówią wszyscy to są to naprawdę trafione produkty.
Na rynku pojawiło się kilka nowych produktów firmy MOKATE:
Po pierwsze Cappucino Ajerkoniak (i to jest ponoć seria Limitowana) [są też Wanilia + Ajerkoniak, Czekolada + Ajerkoniak oraz Orzechowe + Ajerkoniak - z czego nie wiem czy to takie smaki też czy po prostu dodają małe saszetki samego Cappucino Ajerkoniak)
Po drugie Kompociki (w formie torebek takich jak herbatki).
Niestety nie miałem jeszcze okazji osobiści próbować, ale z tego co mówią wszyscy to są to naprawdę trafione produkty.

napisał/a:
kasia_b
2009-02-28 15:40
dark_salve, dawaj jakaś fotkę bo już mam ochotkę




napisał/a:
Karolinka_U
2009-03-20 19:16
Valbon Camembert Duo z Pomidorami, Bazylią i Czosnkiem oraz Oryginalny.
napisał/a:
nika81
2009-03-20 23:58
Karolinka_U,
Ale mi smaka narobiłaś!!!



Ale mi smaka narobiłaś!!!
napisał/a:
Karolinka_U
2009-03-21 09:19


napisał/a:
Misiaq
2009-03-24 20:13
Nie wiem czy to nowinka czy nie, bo w sumie my juz używamy od jakiegos czasu. Polecam wszystkim pieprz młotkowany Kamis, obecnie najlepsza przyprawa w naszej kuchnii, po za ziołami oczywiście



napisał/a:
bajaderka
2009-05-12 10:45
ja też nie wiem czy to nowość, ale ja odkryłam w sobotę nowy smak kremu do tortów smak toffi, oczywiście od razu kupiłam i zrobiłam przekładaniec z tym kremem, wyszedł pyszny
