Nowinki spożywcze
napisał/a:
Misiaq
2009-09-03 21:19
Ja używam tylko kostki bulionowej do rosołu (ale tak, zeby Marcin nie widział) i czasem maggi. Ale żadnych weget, kucharków itp. To właściwie sama sól, nie ma jak zioła
napisał/a:
kasia_b
2009-09-03 21:50
no jogurt to tylko i wyłącznie zott naturalny - o od już chyba roku nie trawie jogurtów z owocami sa za słodkie dla mnie - wole naturalny z dodanymi przeze mnie owocami ale zott produkowany w Polsce ale nabiał typu śmietana, sery białe tylko i wyłącznie Piaski albo Krasnystaw
o tak mlekovita ma wyśmienity serek wiejski - a mleko najlepsze na 5 plus w zielonym kartonie z Radzynia Podlaskiego
ja nigdy nie byłam ich fanem - myślę, ze może kilka w małżeńskie zużyłam - np. te do potraw chińskich bo nie umiem smaków ich odtworzyć
o tak jak i ja to jedyny "syf", który używam bo jednak dodaje smaku zupie ale tylko Winiary
napisał/a:
MonikaDaria
2009-09-03 22:00
Ale mętna zupa jest ;)
A ja używam ziarenek smaku i jestem bardzo zadowolona bo właśnie nie zamęcają rosołku np i smak jest rewelacyjny jak dla mnie
napisał/a:
Edytka
2009-09-03 22:37
ten Smakomyk od kiedy jestem w ciązy mi śmierdzi :/
Nie używamy jużod dawna ani Vegety ani Kucharka przerzuciłam się na Maggi
Nie używamy jużod dawna ani Vegety ani Kucharka przerzuciłam się na Maggi
napisał/a:
jente8
2009-09-04 07:30
Robicie OT
napisał/a:
Karolinka_U
2009-09-04 16:34
Nie wiem czy nowość ale dla mnie rewelacja
napisał/a:
Misiaq
2009-09-04 17:33
Ja tylko Knorr
No właśnie to jest wada tych kostek, więc moze też wypróbuję te ziarenka.
No fakt
No właśnie to jest wada tych kostek, więc moze też wypróbuję te ziarenka.
No fakt
napisał/a:
MonikaDaria
2009-09-07 10:38
Wypróbowałam tą bulionetkę Wg przepisu jedna na 1 litr wody i wyszło ohudztwo, ani smaku ani zapachu, lekko słonawa woda \ \ \
napisał/a:
jente8
2009-09-14 15:13
Sprawdzałam i nie ma w Almie
napisał/a:
MonikaDaria
2009-09-14 16:11
Buuuu to niedobrze :( A Leclerca nie masz? a może w innym markecie by były
napisał/a:
szprycha1
2009-09-15 20:14
a ja tam nie wiem czy dla Was nowosc ale ja nie dawno odkrylam i jest nie zastapiona do ziemniakow tluczonych, salatek i sosow - cebulka prazona
napisał/a:
MonikaDaria
2009-09-15 20:23
szprycha, ja wiele lat używam, fajna jest też do kebaba i na zapiekanki :)
Najsmaczniejsza w Ikei nie wiem czemu ale akurat tamta mi pasuje ;)
Najsmaczniejsza w Ikei nie wiem czemu ale akurat tamta mi pasuje ;)