Nowinki spożywcze
napisał/a:
Blanka:)
2013-06-28 21:50
AgatkaiPiotr, próbowałaś? Bo o ile creme brulee lubię przez ten chrupiący skarmelizowany cukier, to czekolada z takim nadzieniem mnie nie przekonuje. Ale może nie mam racji
napisał/a:
AgatkaiPiotr
2013-06-30 18:50
Blanka:), nie jadlam, czekolade jem raz na pol roku albo rzadziej, za słodyczami nie przepadam
napisał/a:
~gość
2013-06-30 21:39
ja tez nie
napisał/a:
Misiowa1
2013-06-30 21:49
przypomniałaś mi o ostatnim produkcie który sobie upatrzyliśmy z mężem, lody pyszne a polewa posypana karmelizowanym cukrem chrupie w zębach
kupujemy je w biedrze bo nigdzie indziej nie mogliśmy dostać
napisał/a:
KarolciaK
2013-06-30 21:55
oo to już drugi Magnum którego będę musiala wyprobowac już za pare dni
napisał/a:
Blanka:)
2013-06-30 22:06
Misiowa, mówisz, że dobry? Bo ja nie jestem fanką połączenia mięty z czekoladą, np After eight.
napisał/a:
Misiowa1
2013-06-30 22:10
Blanka:), dobry a mięta nie jest mocna tylko bardziej czuć delikatny jej posmak
napisał/a:
Blanka:)
2013-06-30 22:21
a to muszę spróbować
napisał/a:
AgatkaiPiotr
2013-07-01 17:36
Misiowa, mam inne doświadczenia z tym magnum :-p jak go zjadłam, to czułam się jakbym polknela mietowa paste do zebow uwielbiam lody miętowe, ale tych nigdy więcej nie zjem
napisał/a:
Misiowa1
2013-07-01 17:52
napisał/a:
AgatkaiPiotr
2013-07-01 17:54
no co :-p
napisał/a:
Misiowa1
2013-07-01 17:56
wyobraziłam sobie Ciebie (chociaż nie wiem jak wyglądasz) z buzią pełną pasty do zębów