Gotowanie mleka

napisał/a: ~MadziaMa 2006-05-20 21:06
On Fri, 19 May 2006 20:02:32 +0200, "Anika" wrote:

>
>Użytkownik "Cyb" napisał
>w wiadomości news:habr62lcnroa2odppp9b74d4pokapn8uus@4ax.com...
>
>> A dlaczego sama - nie kapuję.
>> Pokombinują w domu, zrobią badanie krwi okarze się czy zółtaczka ma
>> związek z pokarmem czy nie i lekarz stwierdzi co dalej. Napisałam że
>> lekarz sie zorientje.
>
>Po przecvzytaniu w pierwszym wątku:
>"Jeżeli po dwóch dniach poziom bilurobiny nie spadnie to trzeba do lekarza."
>zrozumiałam to trochę inaczej, ale może to ja zakręcona byłam, bo mi brzdąc
>mocno się pochorował... :(

A widzisz ja tak dokładnie nie czytałam chyba i nie wylapałam; uznałam
za sprawę oczywistą że poziom sprawdzą już po wizycie u lekarza lub
przynajmniej na wąłsną rękę labolatoryjnie prywatnie i zrozumiałam że
wyczytalaś 'że sami' gdzieś u mnie
Grunt to się zrozumieć.

pozdrawiam

Magda