Kup kostkę!
napisał/a:
~Ikselka
2012-11-13 14:53
Dnia Tue, 13 Nov 2012 09:53:29 +0100, gosmo napisał(a):
> Wy tych mięśni macie
> circa 25%, a więc różnica jest ogromna. I dlatego wystarcza Wam "dyniowa"
> z grzankami a my musimy wpierdzielić jeszcze "stjeka" po takiej przystawce
> :)
Jakbym MŚK słyszała. Kiedy na obiad są naleśniki, po ich zjedzeniu pyta "To
co będzie na obiad?"
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
> Wy tych mięśni macie
> circa 25%, a więc różnica jest ogromna. I dlatego wystarcza Wam "dyniowa"
> z grzankami a my musimy wpierdzielić jeszcze "stjeka" po takiej przystawce
> :)
Jakbym MŚK słyszała. Kiedy na obiad są naleśniki, po ich zjedzeniu pyta "To
co będzie na obiad?"
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
napisał/a:
~Ikselka
2012-11-13 14:54
Dnia Tue, 13 Nov 2012 01:59:27 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> W dniu poniedziałek, 12 listopada 2012 20:21:38 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> A jakich?
>
> Chociażby wspomnianej niżej dyniowej.
A wiesz, ja jednak dyniową robię na porządnym rosole
>
> Poza tym - wzbogaciłam sobie "repertuar" o mnóstwo zup wg przepisów z książek anglojęzycznych, a tam bardzo często zupy robione są na bulionie warzywnym, bez mięsnego posmaku. I na przykład tamtejsza ziemniaczana to coś zupełnie innego niż nasza kartoflanka.
>
Ziemniaczana bez przysmażonego boczusia? - eeee
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
> W dniu poniedziałek, 12 listopada 2012 20:21:38 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> A jakich?
>
> Chociażby wspomnianej niżej dyniowej.
A wiesz, ja jednak dyniową robię na porządnym rosole
>
> Poza tym - wzbogaciłam sobie "repertuar" o mnóstwo zup wg przepisów z książek anglojęzycznych, a tam bardzo często zupy robione są na bulionie warzywnym, bez mięsnego posmaku. I na przykład tamtejsza ziemniaczana to coś zupełnie innego niż nasza kartoflanka.
>
Ziemniaczana bez przysmażonego boczusia? - eeee
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
napisał/a:
~czeremcha
2012-11-13 15:42
W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:55:41 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
> Ziemniaczana bez przysma�onego boczusia? - eeee
Może i tobie przydałby się taki wyjazd?
Ania
> Ziemniaczana bez przysma�onego boczusia? - eeee
Może i tobie przydałby się taki wyjazd?
Ania
napisał/a:
~czeremcha
2012-11-13 15:44
W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:54:23 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
> Jakbym MŚK słyszała. Kiedy na obiad są naleśniki, po ich zjedzeniu pyta "To
> co będzie na obiad?"
A my gotujemy co lubimy. Nie ma terroru żadnej ze stron.
Ania
> Jakbym MŚK słyszała. Kiedy na obiad są naleśniki, po ich zjedzeniu pyta "To
> co będzie na obiad?"
A my gotujemy co lubimy. Nie ma terroru żadnej ze stron.
Ania
napisał/a:
~Ikselka
2012-11-13 15:46
Dnia Tue, 13 Nov 2012 06:44:37 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:54:23 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> Jakbym MŚK słyszała. Kiedy na obiad są naleśniki, po ich zjedzeniu pyta "To
>> co będzie na obiad?"
>
> A my gotujemy co lubimy. Nie ma terroru żadnej ze stron.
>
A co z tym terrorem? - przytoczone pytanko jest bardzo seksownie
wypowiedziane 333-)
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
> W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:54:23 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> Jakbym MŚK słyszała. Kiedy na obiad są naleśniki, po ich zjedzeniu pyta "To
>> co będzie na obiad?"
>
> A my gotujemy co lubimy. Nie ma terroru żadnej ze stron.
>
A co z tym terrorem? - przytoczone pytanko jest bardzo seksownie
wypowiedziane 333-)
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
napisał/a:
~Ikselka
2012-11-13 15:47
Dnia Tue, 13 Nov 2012 06:42:43 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:55:41 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> Ziemniaczana bez przysma�onego boczusia? - eeee
>
> Może i tobie przydałby się taki wyjazd?
>
Ja i wyjazdy - he he
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
> W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:55:41 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> Ziemniaczana bez przysma�onego boczusia? - eeee
>
> Może i tobie przydałby się taki wyjazd?
>
Ja i wyjazdy - he he
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
napisał/a:
~czeremcha
2012-11-13 16:08
W dniu wtorek, 13 listopada 2012 15:47:44 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
> Dnia Tue, 13 Nov 2012 06:42:43 -0800 (PST), czeremcha napisaďż˝(a):
> > W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:55:41 UTC+1 u�ytkownik Ikselka napisa�:
> >> Ziemniaczana bez przysma�onego boczusia? - eeee
> > Mo�e i tobie przyda�by si� taki wyjazd?
> Ja i wyjazdy - he he
A ja jestem bardzo zadowolona z tego, że mogłam rozszerzyć kulinarne horyzonty. Chociaż i tak wydawało mi się, że mamy je dość szerokie...
Ania
> Dnia Tue, 13 Nov 2012 06:42:43 -0800 (PST), czeremcha napisaďż˝(a):
> > W dniu wtorek, 13 listopada 2012 14:55:41 UTC+1 u�ytkownik Ikselka napisa�:
> >> Ziemniaczana bez przysma�onego boczusia? - eeee
> > Mo�e i tobie przyda�by si� taki wyjazd?
> Ja i wyjazdy - he he
A ja jestem bardzo zadowolona z tego, że mogłam rozszerzyć kulinarne horyzonty. Chociaż i tak wydawało mi się, że mamy je dość szerokie...
Ania
napisał/a:
~czeremcha
2012-11-13 16:10
W dniu wtorek, 13 listopada 2012 15:47:24 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
> A co z tym terrorem? - przytoczone pytanko jest bardzo seksownie
> wypowiedziane 333-)
Hmm... To ma ochotę na seks czy mięso? )))
Ania
> A co z tym terrorem? - przytoczone pytanko jest bardzo seksownie
> wypowiedziane 333-)
Hmm... To ma ochotę na seks czy mięso? )))
Ania
napisał/a:
~Ikselka
2012-11-13 16:26
Dnia Tue, 13 Nov 2012 07:10:43 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
> W dniu wtorek, 13 listopada 2012 15:47:24 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> A co z tym terrorem? - przytoczone pytanko jest bardzo seksownie
>> wypowiedziane 333-)
>
> Hmm... To ma ochotę na seks czy mięso? )))
>
Na wszelki wypadek mięso też mam na podorędziu ;-P
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
> W dniu wtorek, 13 listopada 2012 15:47:24 UTC+1 użytkownik Ikselka napisał:
>
>> A co z tym terrorem? - przytoczone pytanko jest bardzo seksownie
>> wypowiedziane 333-)
>
> Hmm... To ma ochotę na seks czy mięso? )))
>
Na wszelki wypadek mięso też mam na podorędziu ;-P
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)