Ewa Wachowicz
napisał/a:
kaszka92
2015-10-08 13:50
Osobiście bardzo nie lubię tej Pani. Jej przepisy naprawdę są ok. Łatwe bez wydziwionych składników, ale epatowanie biustem cały czas uważam za niesmaczne i bez klasy. Poza tym ta Pani kaleczy język polski...a oglądają ją miliony...te jej lekutko, pychota doprowadza mnie do szału. Nie rozumiem fenomenu jej popularności...w swoim programie pokazuje głównie czyjeś przepisy, a jest uważana za wielkiego specjalistę i występuje jako ekspert... O.o. Nie rozumiem tego kompletnie. No i ten jej styl mówienia, przerwa po każdym zdaniu...przecież mogłaby mówić normalnie.
A co Wy myślicie? Jestem przewrażliwiona?
A co Wy myślicie? Jestem przewrażliwiona?

napisał/a:
basiekkk
2015-10-08 21:17
Ja też jej nie uważam za eksperta. Po prostu umie się dobrze zakręcić i potrafiła się odnaleźć w TV. Nie znam się na gotowaniu, więc przepisów nie ocenię (a ona też żadnym prawdziwym ekspertem nie jest). Nigdy nie oglądałam żadnego programu z nią, więc nie wiem, jak się wypowiada, ale rzeczywiście sprawia wrażenie denerwującej.
napisał/a:
kobietka3
2015-10-12 16:35
TEż jej nie cierpię wprost. Uważam, ze ludzi, którzy tak oficjalnie w każdym odcinku kaleczą język Polki powinno się usunąć z telewizji.

napisał/a:
roscisl
2015-10-13 20:23
ja szczerze powiedziawszy jak oglądam program kulinarny to staram się nie zwracać uwagi na nic innego niż samo jedzenie, nie interesuje mnie wygląd tego co to robi, tylko składniki dania oraz sam wygląd, także trudno mi oceniać czy dobrze wysławia się po polsku, bo nie zwracam uwagi na takie szczegóły :) ja jedynie mogę ocenić jej gotowanie, czyli to że w jej programie zawsze można spotkać dosyć proste danie, bez zbędnych udziwnień i zrobione z produktów, które są ogólnodostępne, w sumie to takie przepisy jak od mamy :)

napisał/a:
stazzja
2015-10-13 20:35
A ja ją lubię, bo jest silną babką, która, jak widać, wszędzie potrafi się odnaleźć ;)
napisał/a:
bajowaOla
2019-09-22 13:34
Ja na przykład uważam, że wszystkie przedstawione tam przepisy to nie żadna eureka i są szeroko dostępne w książkach kucharskich czy sieci.