czym smarujecie kanapki?
napisał/a:
agacik5555
2010-05-31 19:32
już ją lubię
napisał/a:
beatka950
2010-05-31 21:21
A ja też bardzo lubię masło orzechowe
napisał/a:
Nadiya1
2010-05-31 21:27
Pyszne jest, co nie :D ? Tylko po nim ma się kaca . Ale na chlebku smakuje mi bardzo :D
napisał/a:
beatka950
2010-05-31 21:32
Mmm cudne Mogła bym jeść i jeść
napisał/a:
sandrunia222
2010-06-01 10:22
ja smaruję kanapki masmakiem
napisał/a:
jasminowapani
2010-06-14 14:53
Twarożek czosnkowy albo ziołowy (np. Ostrowia), bardzo mi smakuje z pomidorem na waflach ryżowych ze słonecznikiem [Mod: reklama usunięta] :)
napisał/a:
Iza8422
2010-06-19 11:38
Dla mnie najlepszy jest serek o smaku czosnkowym Ewentualnie masełko, no ale to już bardziej kaloryczna wersja
napisał/a:
~gość
2010-06-23 02:07
czosnkowy almette, serek wiejski albo benecol z ziołami.
napisał/a:
kokarda1
2010-09-16 19:36
różnie, zależy od apetytu - masłem, serkiem topionym naturalnym, serkiem topionym creme de brie (pleśniowy-topiony:D), twarożkiem naturalnym, twarożkiem z czosnkiem, twarożkiem z rzodkiewką i szczypiorkiem... :)
napisał/a:
madlen1512
2010-09-17 12:00
Ja smaruję, albo zwykłym masłem, albo prawdziwym. Minusem prawdziwego masła jest to, że trzeba długo czekać, aż się rozmrozi, gdy się wyjmie z lodówki, dlatego jednak częściej z wygody wybieram zwykłe ;)
napisał/a:
kokarda1
2010-09-19 20:45
a jakie to jest "prawdziwe masło", a jakie zwykłe? :)
ja jeśli kupuję masło, to takie o zawartości 82%tłuszczu, bez dodatków roślinnych. dla mnie to jest całkiem "prawdziwe" masło ;)
z kolei jak robię sama, ze śmietany, to ono bardzo szybko rozmarza i robi się miękkie. kwestia tego, żeby podczas robienia dostatecznie oddzielić maślankę i dobrze wypłukać wodę - im mniej wody i maślanki zostanie, tym szybciej masło będzie się robić miękkie po wyjęciu z lodówki :)
napisał/a:
kresza
2010-11-22 18:40
Częściej margaryną, rzadziej masełkiem.