a ja czekam na ostatni szlif i dorzucę nasze menu. Ciesze się tylko, ze wszystko jest na półmiskach i każdy może zjeść to na co ma ochotę i ilości jakiej chce, a nie to co mu podano. U mnie też co 2 godziny będzie podawane coś nowego na ciepło.
uwaga uwaga, zamieszczam swoje menu.
Na ostateczna rozmowe ide 17 kwietnia czyli 10 dni przed slubem, myslicie ze to nie za późno?
Powitanie: Lampka szampana
Obiad:
- Rosół z makaronem
- Zestaw mięs: kotlet w panierce egzotycznej, kotlet schabowy,
pieczeń nadziewana śliwką i morelą, nóżki z kurczaka, rolada wołowa, ,
kotlet dewolaj, kotlet szczygieł
- Ziemniaczki i zestaw surówek: kapusta biała, buraczki, marchew z pomarańczą,
- Deser: gruszka z konfiturą w czekoladzie lub lody
Dania gorące:
I. Grillowana pierś z kurczaka w sosie żurawinowym, talarki ziemniaczane, surówka pekińska
II. Zupa węgierska
III. Pieczeń wieprzowa w sosie z kluskami śląskimi, surówka
IV. Barszcz czerwony z krokietem
Tort Firmowy
Zimna płyta:
- Zestaw wędlin, zestaw mięs na zimno,
- Zestaw sałatek: jarzynowa, Rafael,
- Półmisek bałtycki, tymbaliki drobiowe, pieczywo, owoce sezonowo, ciasta, kawa, herbata,
- Napoje: Tymbark, woda mineralna, soki 100%
Do każdego zestawu w od firmy otrzymują państwo szampana na toast dla
gości. Napoje zimne i gorące podawane są bez ograniczeń i bez dodatkowych opłat aż
do końca przyjęcia. W zestawie dla każdej pary paczka ciasta na wynos.
Firma zastrzega sobie prawo do zmian cen.
Dodatkowo: paczka ciasta - 15 zł,
Cena zestawu: 130 zł
Wynajem sali: 1.100 zł