JEDZENIE NA WESELU

napisał/a: Oliwka1 2008-03-05 10:48
a ja czekam na ostatni szlif i dorzucę nasze menu. Ciesze się tylko, ze wszystko jest na półmiskach i każdy może zjeść to na co ma ochotę i ilości jakiej chce, a nie to co mu podano. U mnie też co 2 godziny będzie podawane coś nowego na ciepło.
napisał/a: iwa2 2008-03-05 10:54
bodo, pyszne menu i strasznie dużo wszystkiego
napisał/a: Cubanita 2008-03-05 14:47
bodo napisal(a):Koszt naszej zabawy talerzykowej wynosi 130zl/os
Biorac pod uwagę ,że w menu macie już ciasta , tort i owoce to bardzo tanio moim zdaniem. Fajnie się macie
napisał/a: bodo 2008-03-05 15:33
Cubanita napisal(a):
bodo napisal(a):Koszt naszej zabawy talerzykowej wynosi 130zl/os
Biorac pod uwagę ,że w menu macie już ciasta , tort i owoce to bardzo tanio moim zdaniem. Fajnie się macie


Teoretycznie kupujemy tylko Wódke i wino, oraz teściowa wystawia borowiki marynowane
Może jeszcze wiejski stół.
napisał/a: evilgirl89 2008-03-05 16:09
Cubanita napisal(a):Biorac pod uwagę ,że w menu macie już ciasta , tort i owoce to bardzo tanio moim zdaniem. Fajnie się macie


zgadzam się z Cubanita,

Oliwka napisal(a):U mnie też co 2 godziny będzie podawane coś nowego na ciepło.

tak chyba najlepiej
napisał/a: basia1125 2008-03-18 16:58
Ustaliliśmy menu.
Jeśli ktoś zaineresowany, to wyszukam listę i mogę podać
napisał/a: bluebell1 2008-03-18 20:09
no to podawaj, ja jestem nadal przed wyborem to podglądnę co mają inni :D
napisał/a: evilgirl89 2008-03-18 20:31
basia1125, dawaj dawaj
napisał/a: ~gość 2008-03-27 10:06
uwaga uwaga, zamieszczam swoje menu.
Na ostateczna rozmowe ide 17 kwietnia czyli 10 dni przed slubem, myslicie ze to nie za późno?





Powitanie: Lampka szampana
Obiad:
- Rosół z makaronem
- Zestaw mięs: kotlet w panierce egzotycznej, kotlet schabowy,
pieczeń nadziewana śliwką i morelą, nóżki z kurczaka, rolada wołowa, ,
kotlet dewolaj, kotlet szczygieł
- Ziemniaczki i zestaw surówek: kapusta biała, buraczki, marchew z pomarańczą,
- Deser: gruszka z konfiturą w czekoladzie lub lody
Dania gorące:
I. Grillowana pierś z kurczaka w sosie żurawinowym, talarki ziemniaczane, surówka pekińska
II. Zupa węgierska
III. Pieczeń wieprzowa w sosie z kluskami śląskimi, surówka
IV. Barszcz czerwony z krokietem

Tort Firmowy

Zimna płyta:
- Zestaw wędlin, zestaw mięs na zimno,
- Zestaw sałatek: jarzynowa, Rafael,
- Półmisek bałtycki, tymbaliki drobiowe, pieczywo, owoce sezonowo, ciasta, kawa, herbata,
- Napoje: Tymbark, woda mineralna, soki 100%
Do każdego zestawu w od firmy otrzymują państwo szampana na toast dla
gości. Napoje zimne i gorące podawane są bez ograniczeń i bez dodatkowych opłat aż
do końca przyjęcia. W zestawie dla każdej pary paczka ciasta na wynos.
Firma zastrzega sobie prawo do zmian cen.
Dodatkowo: paczka ciasta - 15 zł,
Cena zestawu: 130 zł
Wynajem sali: 1.100 zł
napisał/a: koncia1 2008-03-27 12:01
mmmmm... apetycznie brzmi

aż poczułam się głodna hehe :D
napisał/a: timona86 2008-03-27 16:03
mapet masz bardzo fajne menu i nawet za przystępną cenę
mam nadzieję, że będzie pyszne
napisał/a: ~gość 2008-03-27 16:23
mapet1111, bodo, extra te wasze menu

arTemida napisal(a):Wiec nie wyobrażam sobie co 2-3 godziny wnoszenia ciepłych posiłków jak w planie są inne
ja też nie )) ale goście nie muszą zjadać jak nie chcą