Co dobrego robicie na obiad?

napisał/a: ~Ikselka 2011-09-16 10:17
Dnia Thu, 15 Sep 2011 15:34:37 -0500, Iwon(K)a napisał(a):

> "Paulinka" wrote in message
> news:j4tgtg$bi3$4@node2.news.atman.pl...
>> Grzegorz Prędki pisze:
>>>
>>>> Nigdy nie robiłam sama makaronu. Wydaje mi się, że to dzieło podobne do
>>>> ciasta na pierogi i drożdżowego, czyli wypracowywane latami do
>>>> perfekcji.
>>>> Pamiętam z dzieciństwa, jak ten makaron robiony taką specjalną maszynką
>>>> suszył się na stolnicy.
>>
>>> A co tutaj dopracowywac do perfekcji? 1 duze jajko (byle nie wyjete
>>> swiezo z lodowki) na 100g maki 500. Zagniesc i gotowe.
>>
>> Oj tam oj tam. Daj mi wierzyć, że to trudne, a nie że mi się nie chce
>> gnieść tego ciasta ;)
>
>
> pewno, ze trudne! :))
>
> i.

Tylko dla Iwonek.
--
XL
napisał/a: ~Ikselka 2011-09-16 10:18
Dnia Thu, 15 Sep 2011 22:48:07 +0200, Paulinka napisał(a):

> A TY Iwon(k)o masz dzisiaj zły humor, czy tak ogólnie mnie nie lubisz?
> A jeśli nawet moja jednorazowa wypowiedź wywołała u Ciebie tak negatywne
> emocje, to opisz proszę, dlaczego tak się stało. Ciekawe studium
> interakcji usenetowej.

Gadasz z ...patką.
--
XL
napisał/a: ~Ikselka 2011-09-16 10:19
Dnia Thu, 15 Sep 2011 15:54:39 -0500, Iwon(K)a napisał(a):

> a ja to nie wiem ile bede miala. Moze z 200 ;))))
> szczerze to nawet nie wiem o co chodzilo (teraz juz wiem) tylko, ze chcialam
> Was przebic
> wiekiem lol

Oto okaz głupoty.
--
XL
napisał/a: ~Ikselka 2011-09-16 10:19
Dnia Thu, 15 Sep 2011 16:01:12 -0500, Iwon(K)a napisał(a):

> napisalybyscie jakis latwy przepis na obiad. Jakies 3 skladniki, jedna
> przyprawa, nie kroi sie i nie
> packa, miesza sie w jednym garze, najlepiej lyzka, gotuje samodzielnie (nie
> trzeba przewracac, podlewac,
> zalewac itd), i sie da zjesc :)

Jak dla ciebie - kilo gipsu i litr wody.
--
XL
napisał/a: ~medea 2011-09-16 15:07
W dniu 2011-09-16 00:21, Veronika pisze:
>
> Użytkownik "Paulinka" napisał w
> wiadomości news:j4lldv$6vo$6@node2.news.atman.pl...
>> Veronika pisze:
>>
>>>> Może zainspirujecie mnie na kolejne dni tygodnia.
>>
>>> Zyletkowa karkowke.
>>> Z ziemniakami.
>>
>> Napiszesz coś więcej o tym?
>
>
> No nie, bo to niezdrowe jest.

To tym bardziej! Będzie się czego czepiać! ;)

No nie kryguj się tak, tylko podaj ten przepis, bo u mnie się karkówka
domaga przetworzenia.

Ewa
napisał/a: ~Iwon\\(K\\)a" 2011-09-16 15:09
"Ikselka" wrote in message
> Dnia Thu, 15 Sep 2011 16:01:12 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>
>> napisalybyscie jakis latwy przepis na obiad. Jakies 3 skladniki, jedna
>> przyprawa, nie kroi sie i nie
>> packa, miesza sie w jednym garze, najlepiej lyzka, gotuje samodzielnie
>> (nie
>> trzeba przewracac, podlewac,
>> zalewac itd), i sie da zjesc :)
>
> Jak dla ciebie - kilo gipsu i litr wody.


i jak pomaga ci na biegunke??

i.
napisał/a: ~Iwon\\(K\\)a" 2011-09-16 15:10
"Ikselka" wrote in message
> Dnia Thu, 15 Sep 2011 15:33:55 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>
>> "Paulinka" wrote in message
>> news:j4ojm2$v52$31@node2.news.atman.pl...
>>> Ikselka pisze:
>>>> Dnia Tue, 13 Sep 2011 23:50:20 +0200, Ikselka napisał(a):
>>>>
>>>>
>>>>> Atam - pierwszy raz robiłam ściśle wg Kuchni Polskiej - wyszły od
>>>>> razu,
>>>>> o
>>>>> mało nie pękłam z dumy
>>>>
>>>> Miałam wtedy jakieś 23 lata 3333-)
>>>
>>> A ja 22 :)
>>
>> a ja 5 ;)
>>
>> i.
>
> Głupia cipa z ciebie, Iwonko-dentystko.

wymysl cos innego bo nudno :)))

i.

napisał/a: ~Ikselka 2011-09-16 15:23
Dnia Fri, 16 Sep 2011 08:09:56 -0500, Iwon(K)a napisał(a):

> "Ikselka" wrote in message
> news:1b6rjtg6ma42j$.zmct7i96nvsb.dlg@40tude.net...
>> Dnia Thu, 15 Sep 2011 16:01:12 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>>
>>> napisalybyscie jakis latwy przepis na obiad. Jakies 3 skladniki, jedna
>>> przyprawa, nie kroi sie i nie
>>> packa, miesza sie w jednym garze, najlepiej lyzka, gotuje samodzielnie
>>> (nie
>>> trzeba przewracac, podlewac,
>>> zalewac itd), i sie da zjesc :)
>>
>> Jak dla ciebie - kilo gipsu i litr wody.
>
>
> i jak pomaga ci na biegunke??
>

Kiedy Cię czytam, mam przeciwnie - wystarczy.


--
XL
napisał/a: ~Ikselka 2011-09-16 15:24
Dnia Fri, 16 Sep 2011 08:10:41 -0500, Iwon(K)a napisał(a):

> "Ikselka" wrote in message
> news:xfcyz30vwfes$.1qpj7mpbv0jhj.dlg@40tude.net...
>> Dnia Thu, 15 Sep 2011 15:33:55 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>>
>>> "Paulinka" wrote in message
>>> news:j4ojm2$v52$31@node2.news.atman.pl...
>>>> Ikselka pisze:
>>>>> Dnia Tue, 13 Sep 2011 23:50:20 +0200, Ikselka napisał(a):
>>>>>
>>>>>
>>>>>> Atam - pierwszy raz robiłam ściśle wg Kuchni Polskiej - wyszły od
>>>>>> razu,
>>>>>> o
>>>>>> mało nie pękłam z dumy
>>>>>
>>>>> Miałam wtedy jakieś 23 lata 3333-)
>>>>
>>>> A ja 22 :)
>>>
>>> a ja 5 ;)
>>>
>>> i.
>>
>> Głupia cipa z ciebie, Iwonko-dentystko.
>
> wymysl cos innego bo nudno :)))

Lubię klasykę.

PS. Ty to masz naprawdę naprane do mózgownicy.


--
XL
napisał/a: ~Iwon\\(K\\)a" 2011-09-16 15:28
"Ikselka" wrote in message
> Dnia Fri, 16 Sep 2011 08:09:56 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>
>> "Ikselka" wrote in message
>> news:1b6rjtg6ma42j$.zmct7i96nvsb.dlg@40tude.net...
>>> Dnia Thu, 15 Sep 2011 16:01:12 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>>>
>>>> napisalybyscie jakis latwy przepis na obiad. Jakies 3 skladniki, jedna
>>>> przyprawa, nie kroi sie i nie
>>>> packa, miesza sie w jednym garze, najlepiej lyzka, gotuje samodzielnie
>>>> (nie
>>>> trzeba przewracac, podlewac,
>>>> zalewac itd), i sie da zjesc :)
>>>
>>> Jak dla ciebie - kilo gipsu i litr wody.
>>
>>
>> i jak pomaga ci na biegunke??
>>
>
> Kiedy Cię czytam, mam przeciwnie - wystarczy.

ciesze sie.

i.

napisał/a: ~Ikselka 2011-09-16 15:30
Dnia Fri, 16 Sep 2011 08:28:13 -0500, Iwon(K)a napisał(a):

> "Ikselka" wrote in message
> news:1lorfgf3tzk1z.10oxlz0k5g793.dlg@40tude.net...
>> Dnia Fri, 16 Sep 2011 08:09:56 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>>
>>> "Ikselka" wrote in message
>>> news:1b6rjtg6ma42j$.zmct7i96nvsb.dlg@40tude.net...
>>>> Dnia Thu, 15 Sep 2011 16:01:12 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>>>>
>>>>> napisalybyscie jakis latwy przepis na obiad. Jakies 3 skladniki, jedna
>>>>> przyprawa, nie kroi sie i nie
>>>>> packa, miesza sie w jednym garze, najlepiej lyzka, gotuje samodzielnie
>>>>> (nie
>>>>> trzeba przewracac, podlewac,
>>>>> zalewac itd), i sie da zjesc :)
>>>>
>>>> Jak dla ciebie - kilo gipsu i litr wody.
>>>
>>>
>>> i jak pomaga ci na biegunke??
>>>
>>
>> Kiedy Cię czytam, mam przeciwnie - wystarczy.
>
> ciesze sie.
>

Ale już niedługo.
Sio do KF - nudna jesteś i głupia jak but.
Szszuuu! szszszuuu! //zamiecione


--
XL
napisał/a: ~Iwon\\(K\\)a" 2011-09-16 15:34
"Ikselka" wrote in message
> Dnia Fri, 16 Sep 2011 08:28:13 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>
>> "Ikselka" wrote in message
>> news:1lorfgf3tzk1z.10oxlz0k5g793.dlg@40tude.net...
>>> Dnia Fri, 16 Sep 2011 08:09:56 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>>>
>>>> "Ikselka" wrote in message
>>>> news:1b6rjtg6ma42j$.zmct7i96nvsb.dlg@40tude.net...
>>>>> Dnia Thu, 15 Sep 2011 16:01:12 -0500, Iwon(K)a napisał(a):
>>>>>
>>>>>> napisalybyscie jakis latwy przepis na obiad. Jakies 3 skladniki,
>>>>>> jedna
>>>>>> przyprawa, nie kroi sie i nie
>>>>>> packa, miesza sie w jednym garze, najlepiej lyzka, gotuje
>>>>>> samodzielnie
>>>>>> (nie
>>>>>> trzeba przewracac, podlewac,
>>>>>> zalewac itd), i sie da zjesc :)
>>>>>
>>>>> Jak dla ciebie - kilo gipsu i litr wody.
>>>>
>>>>
>>>> i jak pomaga ci na biegunke??
>>>>
>>>
>>> Kiedy Cię czytam, mam przeciwnie - wystarczy.
>>
>> ciesze sie.
>>
>
> Ale już niedługo.
> Sio do KF - nudna jesteś i głupia jak but.
> Szszuuu! szszszuuu! //zamiecione


dalej widze, nie potrafisz- po prostu- nie czytac. lol

i.