W kwestiach organizacyjnych...

napisał/a: ~Bożena 2012-05-15 13:00
"Bbjk" wrote in message
|
| Ja też ją lubię, do pomidorów, mozzarelli, do ciastek jeszcze nie
| próbowałam, dzięki za podpowiedź :)

Proszę bardzo :)
Mi najbardziej smakuje w zestawieniu a la Caprese, tylko nie z mozzarellą, a
z delikatnie podwędzonym serem białym i świeżo mielonym pieprzem... z
ogromną niecierpliwością czekam na pomidory...
A ciastka, to nawet zwykłe ciasto francuskie posmarowane mlekiem lub
jajkiem, obsypane taką solą i pocięte na paluszki jest fajne. Fajnie też
można skomponować z czekoladą - kilka kryształków na czekoladkę lub kostkę i
poczekać aż zastygnie.

| Można kupić przez internet
| http://stevia.pl/go/_info/?user_id=1101&lang=pl lub w sklepikach z tzw,
| ekologiczną żywnością. Może i w innych, ale nie widziałam.

Moja jest jeszcze grubsza, ale kolorystycznie wygląda podobnie.

Bożena.
napisał/a: ~Bbjk 2012-05-15 13:23
W dniu 2012-05-15 13:00, Bożena pisze:

> Fajnie też
> można skomponować z czekoladą - kilka kryształków na czekoladkę lub kostkę i
> poczekać aż zastygnie.

Oczywiście, ze spróbuję.
Pisz tu częściej, pls, masz niesamowitą inwencję :)
--
B.
napisał/a: ~Bożena 2012-05-15 17:17
"Bbjk" wrote in message
|
| Oczywiście, ze spróbuję.
| Pisz tu częściej, pls, masz niesamowitą inwencję :)

Dziękuję bardzo za miłe słowa :) Postaram się odzywać częściej.
A z tą czekoladą to nie mój pomysł, gdzieś podpatrzony, no i w opisie trochę
skrót myślowy - miałam na myśli, gdy się samemu robi czekoladki, choć w
sumie "wtopić" w takie podtopione kostki też się da, trzeba tylko dobrać
smak czekolady, żeby pasowało.

Bożena.