Ile zaczynu?

napisał/a: ~krys 2012-03-01 13:07
KRZYZAK wrote:

> Dnia Mon, 27 Feb 2012 09:17:08 +0100, medea napisał(a):
>
>> Może to wina zbyt gęstego, za mało spulchnionego ciasta (chleb wyszedł
>> ciężki jak kamień ;) )? A może doboru temperatury i sposobu pieczenia,
>> tak jak piszesz.
>
> Mi taki wychodzil w piekarniku gazowym. W elektrycznym wychodzi super.

Noweź, ja piekę w gazowym i jest ok.


--
Pozdrawiam
J.

www.kontestacja.com
napisał/a: ~Ikselka 2012-03-05 19:47
Dnia Mon, 27 Feb 2012 18:26:37 +0100, medea napisał(a):

> A nie, ja siama muszę.

http://mojekucharzenie-bozena-1968.blogspot.com/2012/02/527-chleby.html
--

XL