Ile zaczynu?
napisał/a:
~krys
2012-03-01 13:07
KRZYZAK wrote:
> Dnia Mon, 27 Feb 2012 09:17:08 +0100, medea napisał(a):
>
>> Może to wina zbyt gęstego, za mało spulchnionego ciasta (chleb wyszedł
>> ciężki jak kamień ;) )? A może doboru temperatury i sposobu pieczenia,
>> tak jak piszesz.
>
> Mi taki wychodzil w piekarniku gazowym. W elektrycznym wychodzi super.
Noweź, ja piekę w gazowym i jest ok.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
> Dnia Mon, 27 Feb 2012 09:17:08 +0100, medea napisał(a):
>
>> Może to wina zbyt gęstego, za mało spulchnionego ciasta (chleb wyszedł
>> ciężki jak kamień ;) )? A może doboru temperatury i sposobu pieczenia,
>> tak jak piszesz.
>
> Mi taki wychodzil w piekarniku gazowym. W elektrycznym wychodzi super.
Noweź, ja piekę w gazowym i jest ok.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
napisał/a:
~Ikselka
2012-03-05 19:47
Dnia Mon, 27 Feb 2012 18:26:37 +0100, medea napisał(a):
> A nie, ja siama muszę.
http://mojekucharzenie-bozena-1968.blogspot.com/2012/02/527-chleby.html
--
XL
> A nie, ja siama muszę.
http://mojekucharzenie-bozena-1968.blogspot.com/2012/02/527-chleby.html
--
XL