Sklejony makaron

pchelka
napisał/a: pchelka 2009-01-29 21:44
storm napisal(a):Dzięki wielkie :) Pewnie dziewczyny mają niezły ubaw ;) ale nie od razu Rzym zbudowano, jeszcze będzie wprawa :D


Nie ważne jest to,że jeszcze wszystkiego nie potrafisz, ale to że chcesz poznać te kulinarne tajniki. Szacunken !!! ;)
napisał/a: storm 2009-01-30 12:24
Nie chcem ale muszem ;)
napisał/a: tasiuncia 2009-01-30 12:37
Dla amatorow polecam stronke; [url]www.książka-kucharska.pl[/url] .Znalazlam kilka smakowitych przepisow,ktore bez problemu przyzadzilam
napisał/a: storm 2009-01-30 13:17
Dzięki:) Dobrze, że żona nie włącza mojego komputera, w "Ulubionych" same linki do stron kulinarnych;)
pchelka
napisał/a: pchelka 2009-01-30 13:26
storm napisal(a):Dzięki:) Dobrze, że żona nie włącza mojego komputera, w "Ulubionych" same linki do stron kulinarnych;)


he he... wkurzyłaby się jakby to były linki do stron innego typu hi hi... na kulinarne raczej by się nie gniewała ;)
napisał/a: storm 2009-01-30 20:25
Może i nie ale napewno zobaczyłbym ironiczny uśmiech :)
napisał/a: bob 2009-01-30 21:24
Pewnie wtedy nie byloby wymowki, ze ja nie mam pojecia o gotowaniu:)
pchelka
napisał/a: pchelka 2009-01-30 21:38
Nie tylko mężczyźni korzystają z takich stron, więc uszy do góry i do gara ;)
napisał/a: bob 2009-02-01 10:44
Cos takiego z miesem mielonym to juz jadlem, ale sos chyba byl inny i nie wiedzialem ze siemie lniane moze sluzyc jako zaprawka. Musi byc jakies konkretne, czy obojetnie jakie? Te sosy torebkowe, maja taki specyficzy aromat, ktory u mnie wzbudza od razu apetyt.
SyEla
napisał/a: SyEla 2009-02-01 11:47
oj chłopaki...powiem wam że najlepsi kucharze w restauracjach to Panowie...
dam wam przykład:) Moj brat jest kucharzem i ani razu nie miał zwrotu na kuchnie....a nie ma wykształcenia gastronomicznego tylko dobry smak:)


te sosy torebkowe mają duzo soli.....
napisał/a: radoma6 2009-02-01 21:00
Dobry smak to podstawa...Też znam paru takich co gotują wyśmienicie...a są np mechanikami albo budowlańcami z zawodu :)
pchelka
napisał/a: pchelka 2009-02-02 13:27
bob napisal(a):Cos takiego z miesem mielonym to juz jadlem, ale sos chyba byl inny i nie wiedzialem ze siemie lniane moze sluzyc jako zaprawka. Musi byc jakies konkretne, czy obojetnie jakie? Te sosy torebkowe, maja taki specyficzy aromat, ktory u mnie wzbudza od razu apetyt.


siemie lniane musi być koniecznie zmielone ;)