Kulinarne szaleństwa
napisał/a:
daffodil1
2012-10-15 14:47
Misiaq, no nie kupiłam w sumie...
tamte strasznie dużo hałasu robią jak się je wyciąga :P
tamte strasznie dużo hałasu robią jak się je wyciąga :P
napisał/a:
KarolciaK
2012-10-15 14:53
to moja mama tez czasami dodaje marchewke i jablko.ale ja wole na ostro.a osob ktore daja cukier do tego co wymienilas znam wiecej (ale ja nie dodaje)
ja tak samo
napisał/a:
Misiaq
2012-10-15 14:54
daffodil, no ale przecież nie wyjmujesz ich co chwilę
daffodil, Wy juz na swoim?
daffodil, Wy juz na swoim?
napisał/a:
KarolciaK
2012-10-15 14:58
u mnie ulubiona surowka to - kapusta pekinska+ogorek+kukurydza+sol,pieprz,ziola lub pekinska+ogorek+koperek (moze byc rzodkiewka)
napisał/a:
daffodil1
2012-10-15 15:00
http://forum.we-dwoje.pl/posting.htm
napisał/a:
Jusik
2012-10-15 15:32
ja mam i sobie chwalę :)
napisał/a:
Blanka:)
2012-10-15 15:40
A jaką konkretnie polecacie?
napisał/a:
~gość
2012-10-15 15:46
Blanka:), ja kupiłam w Lidlu, taką większą, bo bywają w dwóch rozmiarach. Na inną nie miałabym miejsca, a tą składam na 4 i wciskam w szafkę.
Z Lidla też polecam taką folię do pieczenia, ona jest wielorazowego użytku, zwykle pojawia się niedługo przed świętami w ofercie. Niezastąpiona przy hurtowej produkcji pierników.
Z Lidla też polecam taką folię do pieczenia, ona jest wielorazowego użytku, zwykle pojawia się niedługo przed świętami w ofercie. Niezastąpiona przy hurtowej produkcji pierników.
napisał/a:
Blanka:)
2012-10-15 15:57
koło mnie chyba nigdzie nie ma Lidla
napisał/a:
margaret3
2012-10-15 17:15
Ja mam silokonowe foremki do muffinów i są rewelacyjne. mogę z czystym sumieniem polecić. Nie trzeba smarować niczym, babeczki wychodza bez problemu i super się je myje. Moge z czystym sumieniem polecić.
Kiedyś zastanawiałam się nad keksówką ale w końcu nie kupiłam i widze ze dobrze zrobiłam
napisał/a:
Blanka:)
2012-10-15 17:23
Znalazłam na allegro stolnicę silikonową z narysowanymi okręgami różnej średnicy - zaczynam czuć, ze to jest to, czego pragnę przyda się do pizzy i nie tylko
napisał/a:
MagG
2012-10-15 17:39
ja tez , ja też
a pomidorowa mojej teściowej ach...mogłabym się rozpływać
a co do kapusty kiszonej do ryby to gdzieś ostatnio słyszałam że niby nie powinno się jej podawać razem z rybą bo nie można łączyć tych smaków że niby jedno wyklucza jakieś tam witaminy drugiego coś może pokręciłam ale o to mniej więcej chodziło w łączeniu dań
no i też miałam chęć na te silikonowe foremki ale po waszej antyreklamie sobie odpuszczę